WordPress onderhoud

Jouw WordPress website in topconditie.

Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Hierbij kan je denken aan het updaten van de WordPress core, plugins en thema’s, maar dit is maar één onderdeel van een goed onderhouden WordPress website. De meeste WordPress websites worden door webdesigners vrij basic opgeleverd, waardoor deze websites niet altijd even veilig zijn.

Met een WordPress servicecontract nemen we je al deze zorgen uit handen en verzorgen we het updaten, beveiligen en back-uppen van je website. Heb je zelf geen idee hoe je de website moet aanpassen? Ook voor het publiceren van nieuwe content of het wijzigen van je website kunnen we je helpen. De meeste van onze servicecontracten zijn op maat, zodat we je volledig kunnen ontzorgen.

WordPress onderhoud

Updates, wij zorgen ervoor dat je WordPress, plugins en thema altijd up-to-date zijn.

Back-ups, wij zorgen voor het regelmatig back-uppen van je website.

We installeren de belangrijkste plugins op het gebied van beveiliging van je WordPress website.

We monitoren 24/7 of je website online is.

WordPress website optimalisatie, we maken je WordPress website sneller.

Wat kunnen we je nog meer uit handen nemen?

Het publiceren van nieuwe content op de website

Het schrijven van nieuwe SEO teksten voor de website

Wijzigen van de huidige content op de website

SEO rapportage, krijg maandelijks of per kwartaal een overzicht van de ranking in Google van je belangrijkste zoekwoorden.

Het instellen van online advertentie campagnes via Google Ads en het doormeten van de resultaten in GA4.

Waarom WordPress onderhoud uitbesteden?

Als ondernemer wil je ondernemen. Het updaten van je WordPress schiet er dan nog weleens bij in. Met een WordPress servicecontract bij Sigi Media zorgen we ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het updaten en veilig houden van je website. Wij regelen de updates en optimaliseren je website.

WordPress website optimalisatie

  • Een snellere WordPress website
  • Caching
  • Database optimalisatie
  • Optimaliseren afbeeldingen
  • Gebroken links controleren

Beveiliging

WordPress websites worden regelmatig aangevallen door hackers. Het is daarom essentieel om de beveiligingsupdates op tijd door te voeren. Zonder de juiste updates kan de site kwetsbaar worden en gevoelige informatie lekken.

Aanpassen van de website

We snappen dat je in je WordPress dashboard zelf niet alles kan vinden en het lastig vindt om zelf pagina’s op de website aan te passen. Wij kunnen je dit volledig uit handen nemen. Ook de content kunnen we voor je schrijven indien gewenst. Uiteraard blijf jij de expert in je vakgebied, dus we kunnen ook de door jou geschreven teksten aanpassen zodat je website beter gevonden wordt.

Omdat geen één website hetzelfde is hanteren we geen vaste prijzen voor onze servicecontracten. We gaan graag met je in gesprek over welk type WordPress onderhoud bij jouw website past.

Contact