SEO Specialist Veghel

Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt.

Ben jij op zoek naar een SEO specialist uit Veghel? Sigi Media is een Veghels bedrijf dat al vele jaren actief is op het gebied van online marketing en SEO. Onder leiding van Sjoerd Brenninkmeijer zijn de afgelopen jaren vele bedrijven uit de regio geholpen met het optimaliseren van de website voor de zoekmachines. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO en gaan graag aan de slag met jouw online marketing strategie. We kijken hierbij in eerste instantie naar de SEO van de website, maar verbeteren je website ook zodat de extra bezoekers ook resulteren in meer omzet.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, is het optimaliseren van je website voor zoekmachines zodat je hoger in Google staat. We spreken over zoekmachine optimalisatie, maar aangezien 90 % van de zoekopdrachten via Google gaat optimaliseren we met name voor Google.

Staat je website hoger in Google als je zoekt naar jouw dienst of product, dan kan je ook meer bezoekers op je website verwachten die je website weten te vinden.

Naast betere vindbaarheid zorgt SEO er ook voor dat je professioneler overkomt in de zoekmachines. We zien regelmatig nog “Bedrijfsnaam – Home” als titel op Google naar voren komen als je zoekt op de bedrijfsnaam, maar ook dat het bedrijfsprofiel nog niet geclaimd is, terwijl daar zoveel winst mee te behalen valt op het gebied van SEO.

Over Sigi Media

Sigi Media is inmiddels al meer dan tien jaar een specialist op het gebied van SEO en online marketing. In 2013 is Sigi Media opgericht door Sjoerd Brenninkmeijer als uitgever van websites. Deze websites exploiteren we nog steeds, maar we zetten onze opgedane kennis op het gebied van online marketing en SEO graag in voor jouw website.

Wij staan voor

Persoonlijk contact

Samenwerking op maat

Snel met je website aan de slag

Geen loze beloftes

Onze werkwijze

Zoekwoordenonderzoek

De tijden dat SEO draaide om het zoveel mogelijk verwerken van het zoekwoord waarop je gevonden wilt worden zijn voorbij. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is nog zeker belangrijk, maar we verwerken deze woorden op een natuurlijke wijze in de teksten op je website. We starten altijd met een zoekwoordenonderzoek, waarbij we ook kijken naar de zoekwoorden waarop de concurrentie het meest wordt gevonden. Vervolgens optimaliseren we de content op de website, verbeteren we de website structuur en voegen ontbrekende content toe.

Technische SEO

Technische SEO is een belangrijk onderdeel van je website. Pagespeed en responsiviteit van je website voor mobiel zijn belangrijke pijlers voor Google bij het bepalen van je ranking. Met technische SEO zorgen we voor een snelle website, zodat Google je website goed waardeert. Middels het optimaliseren van Rich Snippets en Structured Data zorgen we ervoor dat de juiste schema’s worden ingesteld voor het delen van informatie op je website met Google.

Bedrijfsprofiel

Voor een lokale website is een Google bedrijfsprofiel één van de belangrijkste pagina’s voor je SEO. Wist je dat veel klanten je weten te vinden via het bedrijfsprofiel zonder je website te bezoeken? Een bedrijfsprofiel wordt vaak boven de lokale zoekresultaten getoond en toont je locatie, telefoonnummer en website. Claim dus altijd je Google Bedrijfsprofiel en zorg dat deze professioneel overkomt en al je diensten of producten toont, want het is het online visitekaartje van je website.

Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van links naar je website vanaf externe websites. Als alles op je website volledig geoptimaliseerd is, dan kan je al de eerste veranderingen in je Google ranking verwachten. Maar als er veel concurrentie is, dan kan een goed backlinkprofiel noodzakelijk zijn om het verschil te maken. Google ontleent aan links naar je website een bepaalde autoriteit en daarom is linkbuilding in sommige gevallen nodig voor een goede ranking.

SEO specialist uit Veghel

Als één van de weinige SEO bureaus in de regio, houden wij daadwerkelijk kantoor in Veghel. Het grote voordeel van een SEO bureau uit het dorp waar je bedrijf vandaan komt is dat we snel kunnen communiceren en waar nodig op locatie kunnen werken.

Waarom ik de beste SEO specialist ben voor jouw website

SEO specialist uit Veghel

Geen maandcontracten, maar afspraken op basis van jouw type bedrijf en omvang

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO

Persoonlijk contact

Geen vage beloftes over een nummer 1 positie in Google als dit niet haalbaar is

Ervaring met de beste SEO tools

Advies voor de SEO van jouw website en zelf aan de slag? Of de volledige SEO van je website? We kijken samen per situatie wat de beste keuze is

Naast SEO kijk ik ook altijd naar conversie killers op je website en andere manieren om je online marketing te optimaliseren

Beginnen we met een kopje koffie?

Contact