De online marketing specialist van Veghel & omstreken.

Wat kan Sigi Media voor jouw website betekenen

Van advies tot uitvoerend…

Met meer dan tien jaar ervaring in het opzetten van websites en webshops weten wij als geen ander wat conversie killers zijn. We kijken daarom altijd met een helikopterview naar je website, of je Sigi Media nu inhuurt voor het verbeteren van de SEO van een website of het starten van een affiliate campagne, we geven altijd gevraagd en ongevraagd advies over het totaalplaatje van je website. Want met alleen goede SEO teksten redt je het niet, alles moet kloppen op je website voordat bezoekers overgaan tot een aankoop of het afnemen van een dienst.

Sjoerd Brenninkmeijer

Eigenaar | Marketing Specialist

Al vanaf mijn veertiende ben ik actief met online marketing. Op mijn zestiende was ik beheerder van meer dan 60 Startpagina.nl dochterpagina’s en werkte ik samen met Limousine verhuurders, muziek winkels en telecombedrijven om ze te promoten op mijn Startpagina’s.

Ook tijdens mijn studie Nederlands Recht bleef ik actief met mijn online business. Na het afronden van deze studie en het volgen van meerdere stages besloot ik dan ook te gaan doen waar ik echt goed in ben: Websites maken, deze laten scoren in Google en er het juiste verdienmodel bij zoeken. Affiliate marketing was nog in opkomst, Google Shopping bestond nog niet en bedrijven zochten websites om mee samen te werken.

Met de start van Onlinefietser.nl in 2013 en in datzelfde jaar Onlinehardloper.nl en een website over wifi en bluetooth speakers werd mij al snel duidelijk dat mijn websites goed door Google werden gewaardeerd en regelmatig op positie 1 of 2 stond op belangrijke zoekwoorden. Sigi Media was geboren en de afgelopen tien jaar is het uitgegroeid tot een portfolio van ongeveer vijftien websites.

Na tien jaar volledig de focus te hebben gelegd op mijn eigen websites en maar een paar websites van externe bedrijven, sla ik een nieuwe weg in en wil ik mijn tien jaar ervaring op het gebied van SEO, online marketing en affiliate marketing graag inzetten om jouw website of webshop naar een hoger niveau te brengen.

Ga jij de samenwerking aan met Sigi Media?

Contact