Samenwerken met Sigi Media?

Al meer dan 10 jaar is Sigi Media actief op het gebied van affiliate marketing als publisher. Wat begon als een hobby om een zakcentje bij te verdienen werd al snel een fulltime baan. Op de websites werken we op affiliate basis samen met partijen als Bol.com, Coolblue, Amazon, Decathlon en Tennisdirect. Het doel van de websites is om bezoekers te informeren en adviseren bij de aankoop van producten. Dit doen we middels toplijstjes, reviews en koopgidsen. We merken dat onze bezoekers bevestiging zoeken voor het doen van een aankoop en de websites dragen veel bij in hun uiteindelijke aankoopbeslissing. Regelmatig krijgen we verzoeken van webshops met of zonder een affiliate campagne om actief de samenwerking aan te gaan. Naast affiliate samenwerkingen werken we ook op andere manieren samen met websites.

Advertorial

Een advertorial is een vorm van reclame die je schrijft in de vorm van een redactioneel artikel. Het doel van een advertorial is meestal het verkopen van een product of dienst of het verkrijgen van een backlink.

Banners

Het doel van banners is om je merk of webshop onder de aandacht te brengen. Op onze websites hebben we verschillende mogelijkheden om via bannering een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wandelblog.nl
Slimme-woning.nl

Waarom samenwerken met Sigi Media?

  • Altijd de juiste doelgroep
  • Zowel direct verkeer als een goede backlink voor SEO
  • Door je product te laten reviewen weet je doelgroep dat ze een goed product kopen.

Wat kunnen we voor de promotie van jouw website betekenen?

Contact